Pål Runsjø

Pål

Pål Runsjø

Fiolin

Om

Mastergrad
Pål er vokst opp på Stabekk og studerte fiolin med Ernst Brun Johansen og Herbert Bergene. I studietiden lærte han bratsj av Geoffrey Gotch, Oddbjørn Bauer og Lars Anders Tomter. Han er utdannet som faglærer i musikk, hovedfag i musikkvitenskap med Jon-Roar Bjørkvold (han med ”Det Musiske Menneske”). Hovedfagseksamen ble gjennomført på fiolin.
Nå bor Pål i Sandefjord og underviser lærerstudenter i musikkstudier ved Høgskolen i Vestfold. Han er aktiv i Sandefjord Strykekvartett og Vestfold Symfoniorkester, og han deltar ved konserter i Tønsberg Domkirke og Sandefjord Kirke.
Tidligere har han som musiker hatt årsengasjementer som bratsjist Operaorkesteret, Kringkastingsorkesteret og Bergenfilharmonien, og han har som frilanser vært med Oslofilharmonien på konserter, turneer og plateinnspilninger. Høydepunktet var å spille i Wien med Mariss Jansons som dirigent.
Påls engasjement i barn, ungdom og studenter har blitt hans yrkesliv, han har vært leder av BUSO-kurs for strykere på Kongsberg, gjennom arbeidet på Høgskolen er han opptatt av at skoleelever skal ha god musikkopplæring.

Liker du å synge?

Ta kontakt for mer informasjon om Vokalensemble. Vi har satt opp 4 forskjellige aldersgrupper.

Opptaksprøver

Vi forbereder elever for ulike typer auditions, f.ek s. videregående musikklinjer eller musikkhøyskoler.

Påmelding

For påmelding, prisinformasjon og kursregistrering bruk skjemaet under "kontakt" eller ring oss på Tlf: 93443316

Crescendo Musikkskole i samarbeid med Skagerak International School. Ta kontakt for mer informasjon. Undervisningen kan starte når som helst i skoleåret

WordPress Lightbox Plugin