Kjerstin Engø Pronzato

Kjerstin Engø Pronzato

Kjerstin Engø Pronzato

Klassisk sang og opera, jazz og pop

om

Kjerstin Engø Pronzato underviser i klassisk sang og opera, jazz og pop. Hun er også opptatt av sammenhengen mellom sang, pust og helse og ønsker å utvikle kurs innenfor dette.

Kjerstin Engø Pronzato er født i Tønsberg i 1958. Hun begynte sangstudiene i 1975 ved Drammen Musikk konservatorium og med Sverre Moe og fra 1981 til 1983 studerte hun klassisk sang med Marit Isene i Oslo samtidig med at hun tok en Bachelor som sykepleier. Hun flyttet til Stockholm i 1983 og studerte der jazz og folkemusikk med Maj Britt Lannfjäll (Pedagog ved Musikhögskolan i Stockholm og Jazz med Roberto Pronzato). Hun flyttet til Italia i 1990 og tok en Bachelor i utøvende sang med hovedvekt på opera i Genova. Hun har også studert dirigering av Opera ved Accademia Filarmonica di Bologna.

Kjerstin har lang erfaring som pedagog og har undervist i sang i 30 år i både klassisk /opera og jazz/pop/ folk. I Sverige har hun sunget jazz og spilt inn vokal for Svenska Riksteatern.  I Italia har hun sunget flere operaroller og holdt konserter både innenfor opera og jazz. Hun flyttet hjem til Norge i 2007 og har laget og holdt konserter som “Puccini og hans kvinner” og “ Eventyr om Italiensk Opera”  i tillegg til en del  jazzkonserter. Hun har også holdt foredrag om Opera for Operaspesialisten.

Liker du å synge?

Ta kontakt for mer informasjon om Vokalensemble. Vi har satt opp 4 forskjellige aldersgrupper.

Opptaksprøver

Vi forbereder elever for ulike typer auditions, f.ek s. videregående musikklinjer eller musikkhøyskoler.

Påmelding

For påmelding, prisinformasjon og kursregistrering bruk skjemaet under "kontakt" eller ring oss på Tlf: 93443316

Crescendo Musikkskole i samarbeid med Skagerak International School. Ta kontakt for mer informasjon. Undervisningen kan starte når som helst i skoleåret

WordPress Lightbox Plugin