Musikkførskole: Quasi (4 ½ – 6 år)

Gruppe ansvarlig: Maria Eikeseth

New MFSGrunnleggende musikkferdigheter før eleven begynner med instrumentopplæring. Timene innebærer: innføring av f.eks tonehøyde – lytteteknikker – lesing/skriving – tegning av noter og rytmer – viktige musikkgrep. Gjennom dette ønsker vi å utvikle barnets fantasi, kreativitet og å oppmuntre til bevissthet, nytelse og verdsetting av musikk i alle dens former.

Crescendo Musikkskole legger vekt på at barnet får gode musikalske og sosiale opplevelser. Å fokusere på det enkelte barnet er også viktig for oss. Dette er en læring som fenger, kultiverer og oppmuntrer barnets musikalske uttrykksmåte!

 

NYTT GRUPPE TILBUD!

SANGGRUPPE 6-8 ÅR:

Fra høsten av med et nytt musikktilbud for barn 6-8 år.

Gruppe ansvarlig: Kjerstin Pronzato.

1 SANG OG DANS copyKurs inneholder:

  • Rytmelære med rytmeinstrumenter
  • Enkel sangteknikk gjennom trening i grupper og solosang
  • Dansekombinasjoner, der vi forener klassiske balletttrinn med mer moderne dans.
  • Enkle strekk-og tøyeøvelser for å styrke og myke opp kroppen.

Her er et tilbud til barn mellom 6 -8 år der vi kombinerer sang og dans på en morsom og lærerik måte. Det er viktig å stimulere rytmesans og musikalitet tidlig som generell forberedelse til videre aktiviteter innen faget, og for å gi barna et godt grunnlag for å kunne utvikle sine ferdigheter. Vi bruker fengende og variert musikk, både som barna kjenner og nye spennende sanger. Velkommen til prøvetime!